4TH INTERNATIONAL SYMPOSIUM OF CHARACTERIZATION

ULUSLAR ARASI MALZEME KARAKTERİZASYONU SEMPOZYUMU ISCC24, SAÜ-SUBU eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek olup, uluslararası çok değerli bilim insanları davet edilmiştir. SUMAR Etkinliğin destekleyici kurumları arasında yer alıp. Doç.Dr.Ekrem ALTUNCU, Doç.Dr. Azim Gökçe, Prof.Dr. Özkan Özdemir, Prof. Dr. Gözde Fatma Çelebi Efe oturumlarda ve panellerde görev almaktadır.  Ulusal ve uluslararası üniversitelerden yoğun ilgi gören sempozyum 16-18 Ekim tarihlerinde eş zamanlı yürütülecektir.

SUMARDA NDT

SUMAR- MALZEME VE ÜRETİM TEKNOLOJİLERİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 29.03.2024 tarihinde SUBU-Mekatronik Mühendisliği Bölümü Öğrencileri (120 Öğrenci) İle buluştu, tahribatsız muayene teknikleri (NDT) ve endüstriyel uygulamaları konusunda bir seminer programı gerçekleştirdi. Doç.Dr. Eren YILMAZ'ın sunumu, Doç.Dr. Azim GÖKÇE, Prof. Dr. Fehim FINDIK 'nın katılımı ve Merkez Müdürü Doç.Dr. Ekrem ALTUNCU koordinatörlüğünde organizasyon başarı ile gerçekleştirildi.

ARPEK- SUMAR İŞBİRLİĞİ ARGE FAALİYETLERİ DEVAM EDİYOR

Arpek-SUMAR işbirliği kapsamında bilimsel araştırma ve geliştirme faaliyetlerimiz kesintisiz devam etmektedir. Kalite Müdürü ve İK Üyesi Fuat Topçu, Dökümhane ve Kalıphane Müdürü Naci Ekmen, Mühendislik Müdürü Burak Erdil ve Arge Mühendisleri Aykut Doğan, Ali Özkan  Danışman Doç.Dr.Ekrem Altuncu ile birlikte 10. Uluslararası ALÜMİNYUM SEMPOZYUMU'na katılım sağlamış ALUEXPO yu ziyaret etmiş, arge faaliyetlerinin çıktılarını sözlü sunum ile gerçekleştirmişlerdir.

Abone ol